20
Pangalaman 20 Taun di Fountain
1000
Ampir 1000 Solusi Air Mancur
20
20+ Sertifikasi Fountain
24
24 × 7 Service Palanggan

PROSES LAYANAN JEUNG SOLUSI

Urang tiasa nawiskeun jasa: desain cai mancur menari musik, manufaktur cai mancur musik ageung,
pamasangan cai mancur musik menari outdoor, rekonstruksi proyék cai mancur musik tur cai mancur musik nari pangropéa.
Lamun perlu mésér sababaraha parabot cai mancur: Ngan ngirimkeun kami hiji panalungtikan.
Upami anjeun kedah ngalakukeun proyék cai mancur, urang peryogi inpormasi di handap ieu:

Émbaran Loka

Émbaran Loka

Inpormasi proyék sapertos poto, rendering, gambar CAD, jsb tiasa disayogikeun pikeun ngagampangkeun komunikasi anu efisien.

ekspektasi customer

ekspektasi customer

Komunikasi ngeunaan proyék cai mancur sarta ngarti kaperluan klien pikeun konstruksi cai mancur.

Desain ngaropéa

Desain ngaropéa

Numutkeun kaperluan konstruksi customer urang, Longxin Fountain bakal nyadiakeun Anjeun sareng solusi cai mancur custom-dirancang nu meets kaayaan proyék cai mancur urang.

Sadaya-inklusif Services

Sadaya-inklusif Services

Ladenan palanggan khusus pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu efisien sareng profésional ogé jasa saatos penjualan pikeun ngajaminkeun para nasabah.

TENTANG KAMI

Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Neijiang Longxin Fountain Factory mangrupikeun produsén cai mancur anu otoritatif sareng profésional.Neijiang Longxin Fountain Factory gaduh langkung ti 20 taun pangalaman dina industri cai mancur.Kami mangrupikeun produsén, supplier sareng eksportir anu ngahasilkeun sababaraha jinis cai mancur.

Salaku perusahaan desain sareng konstruksi cai mancur internasional, kami gaduh téknologi anu unggul sareng tim konstruksi kualitas luhur kalebet sajumlah insinyur senior, desainer animasi grafis & 3D.

Urang bakti dina desain cai mancur, instalasi, debugging, pabrik, Ngaronjatkeun sarta rekonstruksi, jsb Di luhureun eta, urang boga rupa-rupa bagian cai mancur kaasup sorts nozzles cai mancur, LED lampu cai mancur, pompa cai mancur, software kontrol jeung leuwih.

Tempo deui

WARTA PERUSAHAAN

menari-musik-mancur, nyieun-air mancur, cai mancur-pabrik

Produksi Tari Musik Fountain Pr...

Dina produksi tarian musik ...

kolam renang-musik-menari-air mancur, cai mancur-konstruksi, cai mancur-pabrik, cai mancur-perusahaan

Kolam Renang Musik Dancing Fountain Project Const...

Kolam renang musik menari proyék cai mancur const ...

harga-peralatan-air mancur, kutipan-musik-air mancur, perusahaan-air mancur-musik

Kumaha kutipan Longxin Fountain Company f...

Perusahaan cai mancur musik Longxin ...

Tingali deui